Kategoriat
Avoimet työpaikat

Haemme digimarkkinoinnin konsulttia tiimiimme. Meillä pääset kehittämään Suomen tunnetuimpien yritysten digimarkkinointia, ohjaamaan asiakkuuksia datalla ja kasvamaan osaajana niin pitkälle kuin ne kuuluisat rahkeet riittävät.

Haemme digimarkkinoinnin konsulttia tiimiimme. Kollegoinasi toimivat alan kokeneimmat digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan osaajat.

Meillä pääset kehittämään Suomen tunnetuimpien yritysten digimarkkinointia, ohjaamaan asiakkuuksia datalla ja kasvamaan osaajana niin pitkälle kuin ne kuuluisat rahkeet riittävät.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siksi sinulla tulisi olla kokemusta asiakastyöstä vähintään parin vuoden ajalta.

Menestyäksesi tehtävässä sinun tulisi hallita vähintään yksi alla mainituista osa-aluista:

  • Hakukoneoptimointi
  • Hakusanamarkkinointi
  • Konversio-optimointi
  • Web-analytiikka

Muu digimarkkinoinnin osaaminen tai teknologiaosaaminen on plussaa, muttei pakollista.

Hakeminen

Ota vapaamuotoisesti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla.

Kiva työnantajana

Olemme datapohjaiseen digimarkkinointiin & analytiikkaan keskittyvä kasvuyhtiö, jonka perustajat ovat digiliiketoiminnan uranuurtajia.

Luomme työpaikkaa, josta on helppo olla ylpeä ja jonne on Kiva tulla töihin.

Kivassa työskentelee toistakymmentä toimialan huippua sekä lukuisia nuoria lupauksia.
Teemme töitä ammattitaitoisesti, kohtelemme toisiamme tasapuolisesti ja vaalimme avoimuuden kulttuuria. Arvioimme ensin arvosi ja asenteesi, sen jälkeen osaamisesi.

Kirjoittanut Juhani Wallenius

Lempeä toimarimme Juhani on yksi maamme kokeneimpia datapohjaisen liiketoiminnan kehittäjiä. Hänellä on vaikuttava 20 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja analytiikasta. Fun fact: Juhani on yksi maailman ensimmäisistä Google Ads -sertifioiduista ihmisistä!