Kategoriat
Avoimet työpaikat

Haemme sisältömarkkinoinnin tuottajaa kasvavaan sisältömarkkinoinnin tiimiimme. Pääset tuottamaan strategista sisältömarkkinointia Suomen tunnetuimmille yrityksille ja kasvamaan osaajana niin pitkälle kuin ne kuuluisat rahkeet riittävät.

Hei sinä kiva sisältömarkkinoija!

Haemme sisältömarkkinoinnin tuottajaa kasvavaan sisältömarkkinoinnin tiimiimme. Kollegoinasi toimivat alan johtavat ja kokeneimmat digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan huippuosaajat. Pääset tuottamaan strategista sisältömarkkinointia Suomen tunnetuimmille yrityksille ja kasvamaan osaajana niin pitkälle kuin ne kuuluisat rahkeet riittävät.

Arvoihimme sopivan persoonan lisäksi Kivan konsultille on tärkeää halu toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tehtävässä menestymisen kannalta sinun tulisi hallita verkkopohjainen sisällöntuotanto erinomaisesti.

Eri julkaisujärjestelmien käyttökokemus ja kuvankäsittelytaidot ovat plussaa, muttei pakollista.

Hakeminen

Ota vapaamuotoisesti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla.

Janne Ikola

Head of Content and Strategy

+358 40 716 6239
janne.ikola@kivahelsinki.fi

Kiva työnantajana

Olemme datapohjaiseen digimarkkinointiin & analytiikkaan keskittyvä kasvuyhtiö, jonka perustajat ovat digiliiketoiminnan uranuurtajia.

Luomme työpaikkaa, josta on helppo olla ylpeä ja jonne on Kiva tulla töihin.

Kivassa työskentelee toistakymmentä toimialan huippua sekä lukuisia nuoria lupauksia.
Teemme töitä ammattitaitoisesti, kohtelemme toisiamme tasapuolisesti ja vaalimme avoimuuden kulttuuria. Arvioimme ensin arvosi ja asenteesi, sen jälkeen osaamisesi.