Kimmo Juuti Kivan uudeksi toimitusjohtajaksi

Kategoriat

Uutiset | Päivitetty 9.9.2022

Juhani Wallenius
Partner, Board Member, Creative Lead

Kiva Helsinki Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kimmo Juuti. Hän aloitti uudessa tehtävässään 31.8.2022. Juuti on toiminut aiemmin yhtiön operatiivisena johtajana sekä tytäryhtiön Prime Island Oy:n toimitusjohtajana.

Kivan hallituksen puheenjohtajan Juhani Walleniuksen mukaan Juutin valinta yhtiön toimitusjohtajaksi oli poikkeuksellisen helppoa.

“Olemme tehneet Kimmon kanssa töitä yhdessä yli puoli vuotta ja tulokset mm. tytäryhtiömme Prime Islandin osalta ovat vakuuttavia. Kimmolla on pitkä kokemus asiantuntijatiimien kehittämisestä ja häneen luotetaan läpi organisaation”, Wallenius sanoo.

”Kiva on jo aloittanut matkansa teknologian, vaativan analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin huippuosaajaksi. Haluan kehittää Kivaa organisaationa sellaiseksi, missä osaajat saavat mahdollisuuden tehdä sitä, mistä he nauttivat eniten. Tyytyväiset työntekijät tuottavat tyytyväisiä asiakkaita ja kannattavaa liiketoimintaa. Tulemme harkituin askelin kehittämään osaamistamme ja toimintatapojamme kohti entistä parempaa työpaikkaa. Tärkeintä on aito dialogi, asiantuntijatyön arjen esteiden poistaminen ja päätöksenteon vieminen sinne, missä päätökset vaikuttavat”, Juuti sanoo.

Kimmo Juuti jatkaa myös tytäryhtiön Prime Island Oy:n toimitusjohtajana. Prime Island on kokeneiden ohjelmistokehittäjien konsulttitalo, jossa laadukas ohjelmistokehitys ja asiakkaan liiketoiminnan tukeminen ovat keskiössä.

Kiva on teknologian, kehittyneen analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin kumppani. Missiomme on tinkimätön laatu yhdistettynä ylivertaiseen asiakaskokemukseen. Me varmistamme, että pysytte jatkuvasti kehittyvän digitaalisen liiketoiminnan eturintamassa.

Jaa artikkeli: Kopioi linkki