Kiva on Google Premier Partner vuonna 2022

Kategoriat

Uutiset | Päivitetty 11.7.2022

Tomi Tapper
Chief Executive Officer

Google uudisti Google Premier Partner -ohjelmansa vuodelle 2022. Uuteen huomattavasti kriteereiltään tiukennettuun ohjelmaan valittiin 3 % suomalaisista toimistoista.

Premier Partneruus on osoitus Kivan tinkimättömästä laadusta ja asiantuntemuksesta asiakkaiden digimarkkinoinnin tulosten parantamiseksi. Premier Partneruus tarjoaa meille poikkeuksellisen laajan ja kattavan tuen Googlelta, joka jalkautuu suoraan asiakkaidemme eduksi.

Google Partner Program

Google Partners -ohjelma on tarkoitettu markkinointitoimistoille ja organisaatioille, jotka huolehtivat asiakkaidensa Google Ads -tileistä. Ohjelman tehtävänä on tukea yrityksiä tarjoamalla niille työkaluja, resursseja ja tukea asiakkaiden menestykseen ja kasvuun verkossa.

Google Partners -ohjelmaan tehtiin merkittäviä muutoksia vuodelle 2022. Partneruuksia on kolmea tasoa: member, partner ja premier partner. Premier Partner -ohjelman vaatimukset määriteltiin täysin uudestaan ja valintakriteereitä tiukennettiin. Vuodesta 2022 alkaen vain 3 % kunkin maan parhaista toimistoista valitaan ohjelmaan.

Kiva

Kiva on datan, markkinoinnin ja teknologian kumppani datalähtöisille tulevaisuuteen katsoville yrityksille. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme pysyvät jatkuvasti kehittyvän digitaalisen liiketoiminnan eturintamassa.

Jaa artikkeli: Kopioi linkki