Tervetuloa Kivalle Antero Lampinen

Kategoriat

Uutiset, 21.6.2022

Tomi Tapper
Chief Executive Officer

Maaliskuussa Kivalla myyntikonsulttina aloittanut Antero tuo vahvistusta Kivan tiimiin. Anterosta Kiva sai kokeneen ammattilaisen, jolla löytyy vankkaa osaamista yrityskonsultoinnista ja asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisestä.

Miten mielestäsi asiakkaiden liiketoimintaa voi parhaiten auttaa?

Minulla on kokemusta monelta eri toimialalta ja varsinkin b2b-sektori on tullut minulle tutuksi. Ohjeeni elämässä on olla kiinnostunut ihmisistä ja heidän maailmastaan. Tämä pätee myös liiketoiminnan kehittämiseen. Huomio pitää keskittää mielestäni enemmän asiakkaaseen ja hänen tarpeisiinsa, kuin oman tuotteen erinomaisuuteen.

Asiakkaiden kanssa työskennellessäni olen myös huomannut, että kaiken tekemisen tulee perustua luottamukseen. Se syntyy kuuntelemalla asiakasta ja siten voidaan tarjota sellaista yhteistyötä, mistä on aidosti hyötyä. Avoin keskustelu ja rehellisyys on myös tärkeää onnistumisen kannalta, sillä joskus asiakasta kannattaa myös haastaa pohtimaan keinoja kasvattaa liiketoimintaansa pidemmällä aikavälillä.

Kannattaa myös herätellä kysymyksiä siitä, mahdollistaako nykyinen kumppani ne tavoitteet ja unelmat, missä yritys haluaa tulevaisuudessa olla. Itse haluan seurata asiakkaan liiketoiminnan kehittymistä ja nähdä miten Kiva on mukana asiakkaan kasvussa.

Millaisia odotuksia sinulla on työskentelystä Kivalla?

Kokemukseni liike-elämän konsultaatiosta antaa minulle hyvät eväät toimia uusien asiakkaiden kanssa. Kivassa minua kiinnostaa erityisesti yrityksen aito halu asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen, ei pelkästään nykyisten tarpeiden täyttäminen. Kivalla ei tehdä pelkästään markkinointia, vaan yhdistetään esimerkiksi dataa ja teknologiaa liiketoiminnan kasvattamiseksi. Lisäksi Kivan lupaus asiakaskokemuksesta tuntuu itselle läheiseltä.

Kiva on täynnä kovan luokan ammattilaisia, jotka tekevät työtä hyvällä fiiliksellä. Odotankin, että pääsen sparrailemaan heidän kanssaan mielenkiintoisia asiakkuuksia. Uskon, että minulla on annettavaa, sillä vaikka Kivan konsulteilla on asiaosaamista, voin tuoda outside of the box -ajattelua asiakkaiden auttamiseksi.

Kiva tarjoaa minulle myös mahdollisuuden oppia uutta. Olen ikuinen oppija ja mikä se parempi paikka kuin olla alan parhaiden tekijöiden seurassa. Kiva on myös eteenpäin katsova yritys, täällä tuoksuu mielestäni parempi tulevaisuus.

Kerro, mikä tarjoaa vastapainoa työlle?

Olen vahvasti stadilainen ja viihdyn kotikaupungissani. Lähialueille on kuitenkin kiva tehdä reissuja polkupyörällä. Retkipyöräily teltan kanssa onkin mahtava tapa nauttia kesästä ja pisin matkani on ollut Helsingistä Pohjois-Karjalaan. Retkipyöräilyssä hienointa on maisemista ja fiiliksestä nauttiminen. Olet lähempänä luontoa kuin auton ratissa.

Toinen intohimoni on vinyylilevyt, jotka antavat musiikille aivan oman tunnelman. Minulle fillarin pitää olla terästä ja musiikin tulla vinyyliltä.

Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi Kivan kanssa?

Antero ja Kivan tiimi auttavat sinua mielellään.

Jaa artikkeli: Kopioi linkki

Tagit: