Tervetuloa Kivalle Linnea Iskanius

Kategoriat

Uutiset | Päivitetty 21.6.2022

Tomi Tapper
Chief Executive Officer

Kivan Tiimi sai vahvistusta joukkoihin huhtikuun alussa, kun Linnea Iskanius aloitti myyntikonsulttina. Linnea tuo mukanaan osaamista asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen ja parhaiden ratkaisujen tarjoamiseen yritysten digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä.

Miten näet, että asiakkaita voi parhaiten auttaa kehittämään liiketoimintaansa?

Myynnissä ja konsultoinnissa tulee pitää mielessä se, että olemme täällä asiakasta varten. Kivan palvelumalli, missä pidetään tiivistä yhteyttä asiakkaaseen ja pysytään kartalla asiakkaan liiketoiminnan tarpeista, onkin yksi seikoista, miksi päätin hakea Kivalle.

Minulla on pitkä kokemus asiakastyöstä ja olen oppinut kuulemaan asiakasta. On tärkeää, että jo ensi kontakteista lähtien Kivan tiimin tekemisen pohjana on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Ilman kuuntelemista, emme voi palvella asiakasta tai tietää mitkä hänen tarpeensa ovat. Yhdistämällä tarpeet ja tavoitteet, sekä Pohjoismaiden parhaat asiantuntijat, voimme tarjota ratkaisuja, jotka kasvattavat asiakkaan liiketoimintaa ja toimivat tehokkaimmin.

Kivan ydinosaamista ovat parhaiden digimarkkinoinnin työkalujen tehokas hyödyntäminen, sekä datan ja teknologian soveltaminen liiketoiminnan kasvattamiseksi. Tämä on meidän roolimme. Asiakkaan ei tarvitse olla teknologian ja digimarkkinoinnin ammattilainen ja kumppanina Kivan osaamiseen pitää voida luottaa. Kun luottamus on olemassa, asiakas voi keskittyä siihen, missä he ovat hyviä ja me Kivalla keskitymme siihen missä me olemme hyviä.

Mikä toistaiseksi on tehnyt minuun vaikutuksen, on uusien työkavereiden positiivinen asenne tekemiseen ja uuden kokeilemiseen. Kivalla on tekemisen meininki ja sen konsultit haluavat kokeilla uusia tapoja parantaa asiakkaan onnistumista ja kehittää liiketoimintaa.

Mitä odotat työskentelystä Kivalla?

Olen innoissani aloittaessani työskentelyn Kivalla. Kivan palvelutarjonta on kiinnostava ja olen saanut todella positiivisen kuvan yrityksen ammattilaisista. On hienoa päästä tekemään töitä alan parhaimpien osaajien kanssa. Digimarkkinointi, datan hyödyntäminen ja teknologioiden kehittäminen asiakkaan liiketoiminnan edistämiseksi kiinnostaa ja Kiva yrityksenä on edelläkävijä monessakin mielessä. On hienoa olla mukana eteenpäin katsovassa yrityksessä. En ole aiemmin työskennellyt vastaavanlaisessa toimistossa, joten minulla tulee olemaan paljon opittavaa.

Odotan myös mielenkiintoisia asiakkaita ja heidän liiketoiminnan haasteiden parissa työskentelyä. Paras kiitos hyvin tehdystä työstä tulee siitä kun asiakas menestyy.

Kerro vielä, miten rentoudut ja mikä antaa vastapainoa työlle?

Työpäivän jälkeen iloa elämään tuo varsinkin pienin perheenjäsen, Coton de tuléar -koira, jonka touhuja seuratessa työasiat unohtuvat helposti. Energiaa pääsee purkamaan myös iskemällä nyrkkeilysäkkiä.

Olen myös pitkän linjan partiolainen. Partiossa parasta ovat ihmiset ja se, että näkee miten lapset kehittyvät positiivisen harrastuksen myötä. Tällä hetkellä ohjaan reippaita sudenpentuja.

Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi Kivan kanssa?

Linnea ja Kivan tiimi auttavat sinua mielellään.

Jaa artikkeli: Kopioi linkki