Google Marketing Platform

Googlen Marketing Platform tuoteperhe sisältää useita maailman johtavia digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen tarkoitettuja sovelluksia.

Google Marketing Platform Auditoinnit

Auditoinnit ja strategia

Google Analytics -auditoinnilla varmistamme, että analytiikan tuottamat tiedot tukevat asiakkaan liiketoiminnallisia tavoitteita. Auditoinnin pohjalta laadimme strategian, jota hyödynnämme asiakkaan analytiikan seurannassa, digimarkkinoinnin toimenpiteiden luomisessa ja tulosten mittaamisessa.

Google Analytics 360

Google Analytics implementoinnit

Google Analytics on analytiikkatyökalu, joka mahdollistaa kävijäliikenteen seurannan eri kanavien, laitteiden ja alustojen välillä. Google Analyticsin avulla pystymme laatimaan asiakkaillemme räätälöityjä raportteja ja tuottamaan asiakaskohtaista lisäarvoa ja mitattavia tuloksia.

Google Tag Manager 360

Tag management

Google Tag Manager on tagien hallinnointialusta, joka integroituu helposti järjestelmien kanssa, joita käytämme verkkosivujen kävijäseurannassa. Google Tag Managerin avulla pystymme syvällisesti analysoimaan kävijöiden käyttäytymistä, optimoimaan verkkosivustojen toimivuutta ja tuottamaan tehokkaita digimarkkinoinnin toimenpiteitä hyödyntäen mainosverkostoja.

Google Data Studio

Datan visualisointi Google Data Studiolla

Google Data Studio auttaa jäsentämään tietoa asiakkaalle kiinnostavassa ja hyödyllisessä muodossa. Data Studion avulla pystymme räätälöimään asiakkaillemme automatisoituja raportteja, jotka mahdollistavat tiedon johdonmukaisen seurannan ja tulosten mittaamisen asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Google Data Studio

Testaus ja personointi

Google Optimize on työkalu, jolla voidaan suorittaa erilaisia testejä (A/B-testaus, konversio-optimointi) verkkosivustolla ja testauksen kautta löytää asiakkaan tavoitteita parhaiten palveleva vaihtoehto. Työkalun avulla pystymme esimerkiksi parantamaan asiakkaidemme verkkosivujen käyttökokemusta tai kasvattamaan verkkokaupan konversioastetta.

Google Marketing Platform Koulutus

Koulutus

Tapamme työskennellä asiakkaidemme kanssa on tiivistä ja avointa. Osana projektejamme koulutamme myös asiakkaitamme tekemään tehokkaampaa digimarkkinointia ja hyödyntämään Googlen ratkaisuja omassa markkinoinnissaan.