B2B Ratkaisut

Haluatko tehostaa liidien generointia, teknologiakehitystäsi, brändisi rakentamista tai jotakin muuta digitaalisen liiketoiminnan tarvettasi?

Ainutlaatuinen teknologian, markkinoinnin ja datan yhdistävä lähestymistapamme on testattu ja todettu luokkansa parhaaksi. Kiva auttaa Suomen suurimpia B2B-yrityksiä tunnistamaan ja ratkaisemaan digitaalisen liiketoiminnan kasvun haasteita.

Katso webinaari

Webinaari: Evästeluvat ja datan hyödyntäminen

Outi Aramo, Senior Consultant & Analytics Lead
1.12.2021

Miten me sen teemme?

Digitaalinen kasvu syntyy liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin ja teknologian yhteisistä toimista. Kasvupotentiaalin ja tulosten maksimoimiseksi kaikkien osa-alueiden on toimittava saumattomasti yhteistyössä.

Liiketoiminnan kannalta kriittinen data ja edistynyt analytiikka ovat avainasemassa menestyksessä. Kehittääksemme palveluita ja saavuttaaksemme parhaimpia tuloksia meidän on ymmärrettävä mm. asiakkaiden käyttäytymistä, attribuutioita, liiketoiminnan potentiaaleja sekä asiakkaan elinkaaren arvoa.

Kivan palvelumalli pitää sinut asiakkaana mukana tekemisessä. Kumppanuus toimii parhaiten silloin, kun asiakas osallistuu aktiivisesti ja on sitoutunut yhdessä tekemiseen. Aloitamme arvioimalla yrityksesi tämänhetkistä digitaalista maturiteettia ja luomalla selkeän digitaalisen liiketoiminnan kehityssuunnitelman yrityksesi menestykselle.

Esimerkkejä työkalupakistamme

Sisältö on turhaa ilman lukijoita

Sinun on kyettävä tunnistamaan, millaista sisältöä nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi etsivät ja kuluttavat. Mittaatko sisältöjesi parissa vietettyä aikaa? Millaisia artikkeleita ihmiset lukevat ja miksi? Optimoitko sisältöjäsi? Meillä on todistetusti toimiva malli, jonka avulla sisältösi nousee ansaitusti sille kuuluvan yleisön eteen.

Ennennäkemätön tuotto liideille

Meidät tunnetaan liidien generoinnista ja hallitsemme kaikki taktiikat tehokkaaseen liidien generointiin. Me harmonisoimme irrallisen markkinointi- ja asiakasdatasi, nostamme sen uudelle tasolle koneoppimisen avulla ja saamme mainostuotottosi (ROAS) ennennäkemättömään nousuun.

Tehokkuuden parantaminen ja kasvun vauhdittaminen

Hyödynnämme parhaita käytäntöjä tuloksellisuuteen perustuvien toimenpiteiden ja kampanjoiden määrittelyssä. Käytämme edistyneitä attribuutiomalleja ymmärtääksemme erilaisten kanavien vaikutukset, miten kanavat toimivat yhdessä ja miten budjetointi eri kanavien sekä kampanjoiden välillä tulisi rakentaa.

Vankka markkinoinnin automaatio parantaa tuloksia

Autamme asiakkaitamme saamaan kaiken irti markkinoinnin automaation ratkaisuista. Oman datan rikastaminen, syvällinen segmentointi sekä tekoälyyn ja koneoppimiseen perustuva mallinnus tekevät datasta käytettävämpää ja liiketoiminnan kannalta kannattavampaa.