B2C Ratkaisut

Olemme Pohjoismaiden kokeneimpia yrityksiä B2C-myynnin kehittämisessä ja liidien generoinnissa. Palvelemme ylpeänä suurimpia Pohjoismaisia pörssiyhtiöitä datan, markkinoinnin ja teknologian kehityksen parissa.

Katso webinaari

Webinaari: SEO 2022 – Mitä hakukoneissa tapahtuu?

Miika Kivisto, Senior Consultant & Digital Marketing
6.10.2021

Miten me sen teemme?

Datalähtöinen ajattelutapa, korkealaatuinen tiedon hyödyntäminen, edistynyt analytiikka ja teknologia ovat elintärkeitä nykyaikaisen digitaalisen liiketoiminnan menestykselle. Skaalautuvia tuloksia ja jatkuvaa positiivista liiketoiminnan kehitystä ei voida saavuttaa ilman, että nämä osa-alueet toimivat yhdessä.

Tavallisesti B2C-kaupan verkkoliikenne on suurta ja siksi on pystyttävä hyödyntämään tekoälyä ja koneoppimista. Tämä auttaa erottamaan kannattavat klikit kannattamattomista jo ennen kuin ne tapahtuvat.

Tiimimme työskentelee saumattomasti IT-, myynti-, markkinointi- ja digitaalisen liiketoiminnan sidosryhmien kanssa löytääkseen kilpailuetuja ja luodakseen uniikkeja, kannattavia ja skaalautuvia asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja.

Esimerkkejä työkalupakistamme

Kasvua tietosuojaa kunnioittaen

Nykyajan kuluttaja välittää erityisesti yksityisyydestään ja niin sinunkin pitäisi. Otamme käyttäjien yksityisyyden tosissamme ja autamme asiakkaitamme kasvamaan tulevaisuuden kannalta turvallisella ja kestävällä tavalla. Yrityksen oman, ensimmäisen osapuolen datan hyödyntäminen on tässä elintärkeää. Ilman sitä menetät perustan tulevaisuuden digitaaliselle liiketoiminnan kehitykselle.

Dataan perustuvat lisämyynnin strategiat

Nykyisille asiakkaille myyminen on tehokkaampaa kuin uusien asiakkaiden hankinta. Asiakkuuden kasvattaminen lisää myös asiakkaan elinkaaren arvoa ja auttaa vähentämään asiakaspoistumaa. Asiakkaat jotka ostavat useammin kuin kerran ovat yleensä uskollisempia brändille. Yhtenäistämme yrityksen oman käytettävissä olevan datan ja luomme asiakassegmenttejä lisä- ja ristiinmyynnin tarkoituksiin.

Asiakaspoistuman vähentäminen

Otamme ennakoivan lähestymistavan asiakaspoistuman ehkäisyyn mallintamisen ja segmentoinnin avulla. Käytämme koneoppimista selvittääksemme, miksi tietyillä asiakasryhmillä on suurempi riski lopettaa asiakkuus. Kun ymmärrämme tämän riskin, voimme suunnitella toimenpiteitä sen mukaan. Asianmukainen sisältö, markkinointi ja personointi auttavat kaikki osaltaan estämään asiakaspoistumaa.

Maksimoi synergiaedut brändi- ja taktisten kampanjoiden välillä

Autamme sinua tavoittamaan oikean yleisön oikealla viestillä ja oikeaan aikaan pitäen mielessä liiketoiminnan kasvutavoitteet. Kasvatamme tunnettavuutta harkintavaiheessa ja löydämme uusia potentiaalisia asiakkaita. Lisäksi nurturoimme liidejä, hyödynnämme luotua kysyntää ja kasvatamme asiakaskuntaasi.