Teknologia

Me Kivalla näemme markkinoinnin, teknologian ja kehityksen yhtenä kokonaisuutena. Kehittäjillämme on laaja kokemus verkkokauppojen, verkkosivustojen ja sovellusten kehittämisestä sekä datan mallinnuksesta, tietovarastoinnista sekä pilvipohjaisten dataputkien kehittämisestä.

Katso webinaari

Webinaari: Verkkokaupan myynti kasvuun

Mika Hirvikorpi, Chief Technology Officer, PhD
12.1.2022

Miten me sen teemme?

Meillä ei ole erillistä teknologiaosastoa. Sen sijaan teknologian asiantuntijamme työskentelevät osana asiakkaiden tiimiä, erikoisosaajien ja konsulttien kanssa. Tämä luo synergiaa, jonka avulla sekä markkinointi että liiketoiminnan kehittäminen tuodaan kehityksen ytimeen.

Kivan ohjelmistokehittäjillä löytyy niin data-, kuin markkinointiosaamista. Tämä auttaa luomaan ratkaisuja, jotka huomioivat myös yrityksen liiketoiminnan tarpeet. Lisäksi Kivan digitaalisen markkinoinnin konsultit hyödyntävät laaja-alaisesti teknologiaratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoiminnan kokonaisvaltaista kehitystä.

Kehittääkseen olemassa olevia digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuja uudelle tasolle konsulttimme työskentelevät yhdessä teknologiaosaajiemme kanssa Growth Hackingin ja konversio-optimoinnin parissa.

Esimerkkejä työkalupakistamme

Digitaalisten kanavien kehittäminen

Kivan ohjelmistokehittäjillä ja data-arkkitehdeillä on kokonaisvaltainen kokemus käyttöliittymien ja mobiilisovellusten rakentamisesta hyödyntäen erilaisia ​​teknologioita.

Kiva erottuu muista teknologiayrityksistä sillä, että meillä on kokonaisvaltaisempi ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta. Sen sijaan, että vain toteuttaisimme asioita, ohjelmistokehittäjämme ajattelevat jokaista ratkaisua myös tiedonkeruun, mittauksen ja liiketoiminnan näkökulmasta.

Nopeuta sisäistä teknologiakehitystäsi

Kaikki Kivan ohjelmistokehittäjät ovat kokeneita konsultteja, jotka tuntevat nykyaikaiset sovelluskehitysmenetelmät ja ovat myös erittäin taitavia useissa teknologioissa ja ohjelmointikielissä. Tämän vuoksi he sopivat ihanteellisesti täydentämään sisäistä kehitystiimiäsi.

Tehokkaiden datankeräysjärjestelmien rakentaminen

Datankeräysjärjestelmien haasteita voi olla monenlaisia, kuten tiedonsiirto eri järjestelmien välillä, tarvittavan tiedon kerääminen eri lähteistä yhteen kohteeseen ja tietojen oikeellisuuden varmistaminen. Tiimimme on toteuttanut lukuisia järjestelmäintegraatioita ja luonut järjestelmiä, joiden kautta dataa voidaan siivota ja käsitellä eri tarkoituksiin.