Rekry

Kiva on työpaikka, josta on helppo olla ylpeä ja jonne on Kiva tulla töihin. Teemme töitä ammattimaisesti, mutta emme vakavasti. Kivassa työskentelee toimialan huippuja sekä nuoria lupauksia. Jos haluat kehittyä Suomen kokeneimpien osaajien kanssa tai olet sellainen – hae meille.

Työpaikka ihmisille

Työskentelymallimme ansiosta työt voi tehdä normaalissa työpäivässä ilman ylitöitä. Kun teemme töitä ammattimaisesti, pystymme myös lähtemään töistä ajallaan. Haluamme, että henkilöstöllämme on muutakin elämää kuin työnteko.

Katse eteenpäin

Emme palkkaa ihmisiä vain resurssiksi. Molempien osapuolien tulee hyötyä. Työntekijän täytyy nähdä mielenkiintoinen työnkuva ja omaa osaamista tukeva kehityspolku, jotta työnantaja voi saada sitoutuneen osaajan.

Emme tee henkilöstö­vuokrausta

Emme palkkaa ihmisiä ja siirrä heitä pysyvästi asiakkaalle. Asiakkaiden luona työskentely kuuluu työhön, mutta jokainen konsulttimme on tärkeässä roolissa toimistolla. Näin pystymme jakamaan tietoa ja luomaan yhteistä kulttuuria.

Koulutus

Kiva kouluttaa viikoittain. Meillä pääset oppimaan kollegoiltasi ja myös itse kouluttamaan muilta.

Kivat työkaverit

Meillä työskentelee kattava kirjo huipputyyppejä mm. muusikoita, valokuvaajia, keksijöitä ja pelaajia. Yhteistä Kivalaisille on se, että meillä ei työskentele egoilijoita.

Kiva-malli

Teemme töitä omalla Kiva-mallilla, joka tarjoaa työkalut työssä menestymiseen ja selkeät raamit työskentelyyn. Muutoin saat itsenäisesti valita sinulle sopivat työskentelytavat ja prosessit.

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Lähetä vapaamuotoinen hakemus toimitusjohtajallemme Minnalle minna.laurila@kiva.fi.

Luemme kaikki hakemukset ja vastaamme jokaiselle hakijalle.