Rekry

Kiva on työpaikka, josta on helppo olla ylpeä ja jonne on Kiva tulla töihin. Teemme töitä ammattimaisesti, mutta emme vakavasti. Kivassa työskentelee toimialan huippuja sekä nuoria lupauksia. Jos haluat kehittyä Suomen kokeneimpien osaajien kanssa tai olet sellainen – hae meille.

Työpaikka ihmisille

Työskentelymallimme ansiosta työt voi tehdä normaalissa työpäivässä ilman ylitöitä. Kun teemme töitä ammattimaisesti, pystymme myös lähtemään töistä ajallaan. Haluamme, että henkilöstöllämme on muutakin elämää kuin työnteko.

Katse eteenpäin

Emme palkkaa ihmisiä vain resurssiksi. Molempien osapuolien tulee hyötyä. Työntekijän täytyy nähdä mielenkiintoinen työnkuva ja omaa osaamista tukeva kehityspolku, jotta työnantaja voi saada sitoutuneen osaajan.

Emme tee henkilöstö­vuokrausta

Emme palkkaa ihmisiä ja siirrä heitä pysyvästi asiakkaalle. Asiakkaiden luona työskentely kuuluu työhön, mutta jokainen konsulttimme on tärkeässä roolissa toimistolla. Näin pystymme jakamaan tietoa ja luomaan yhteistä kulttuuria.

Koulutus

Kiva kouluttaa viikoittain. Meillä pääset oppimaan kollegoiltasi ja myös itse kouluttamaan muilta. Laskutusasteemme on jokaisella konsultilla maltillinen, joka jättää minimissään yhden päivän viikossa muulle kuin asiakastyölle.

Kivat työkaverit

Meillä työskentelee kattava kirjo huipputyyppejä mm. muusikoita, valokuvaajia, keksijöitä ja pelaajia. Yhteistä Kivalaisille on se, että meillä ei työskentele (emmekä siedä) kusipäitä tai egoilijoita.

Kiva-malli

Teemme töitä omalla Kiva-mallilla, joka tarjoaa työkalut työssä menestymiseen ja selkeät raamit työskentelyyn. Muutoin saat itsenäisesti valita sinulle sopivat työskentelytavat ja prosessit.

Avoimet työpaikat

  • Sisältömarkkinoinnin tuottaja
    Haemme sisältömarkkinoinnin tuottajaa kasvavaan sisältömarkkinoinnin tiimiimme. Pääset tuottamaan strategista sisältömarkkinointia Suomen tunnetuimmille yrityksille ja kasvamaan osaajana niin pitkälle kuin ne kuuluisat rahkeet riittävät.
  • Digitaalisen markkinoinnin konsultti
    Haemme digimarkkinoinnin konsulttia tiimiimme. Meillä pääset kehittämään Suomen tunnetuimpien yritysten digimarkkinointia, ohjaamaan asiakkuuksia datalla ja kasvamaan osaajana niin pitkälle kuin ne kuuluisat rahkeet riittävät.
  • Web-analyytikko
    Haemme kokenutta web-analyytikkoa digimarkkinoinnin tiimiimme. Kollegoinasi toimivat alan kokeneimmat digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan osaajat.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Lähetä vapaamuotoinen hakemus toimitusjohtajallemme Juhanille juhani.wallenius@kiva.fi.

Luemme kaikki hakemukset ja vastaamme jokaiselle hakijalle.