Rekry

Kiva on työpaikka, josta on helppo olla ylpeä ja jonne on Kiva tulla töihin. Teemme töitä ammattimaisesti, mutta emme vakavasti. Jos haluat kehittyä Suomen kokeneimpien osaajien kanssa tai olet sellainen – hae meille. Nyt haemme mm. Growth hacker / Senior Consultantia, avainpelaajia myyntitiimiimme sekä Senior Full-Stack Developeria. Katso myös muut avoimet työpaikat linkistä.

Työpaikka ihmisille

Työskentelymallimme ansiosta työt voi tehdä normaalissa työpäivässä ilman ylitöitä. Kun teemme töitä ammattimaisesti, pystymme myös lähtemään töistä ajallaan. Haluamme, että henkilöstöllämme on muutakin elämää kuin työnteko.

Katse eteenpäin

Emme palkkaa ihmisiä vain resurssiksi. Molempien osapuolien tulee hyötyä. Työntekijän täytyy nähdä mielenkiintoinen työnkuva ja omaa osaamista tukeva kehityspolku, jotta työnantaja voi saada sitoutuneen osaajan.

Emme tee henkilöstö­vuokrausta

Emme palkkaa ihmisiä ja siirrä heitä pysyvästi asiakkaalle. Asiakkaiden luona työskentely kuuluu työhön, mutta jokainen konsulttimme on tärkeässä roolissa toimistolla. Näin pystymme jakamaan tietoa ja luomaan yhteistä kulttuuria.

Koulutus

Kiva kouluttaa viikoittain. Meillä pääset oppimaan kollegoiltasi ja myös itse kouluttamaan muilta.

Kivat työkaverit

Meillä työskentelee kattava kirjo huipputyyppejä mm. muusikoita, valokuvaajia, keksijöitä ja pelaajia. Yhteistä Kivalaisille on se, että meillä ei työskentele egoilijoita.

Kiva-malli

Teemme töitä omalla Kiva-mallilla, joka tarjoaa työkalut työssä menestymiseen ja selkeät raamit työskentelyyn. Muutoin saat itsenäisesti valita sinulle sopivat työskentelytavat ja prosessit.

Avoimet työpaikat

 • Growth hacker / Senior Consultant
  Etsimme innovatiivista ja luovaa Growth Hackeria nostamaan asiakkaidemme digitaalisen markkinoinnin strategista kehittämistä uudelle tasolle.
 • Full-Stack Developer
  Kiva is looking for motivated full-stack developers who will go a bit further and out of their comfort zone to amaze our customers.
 • Sales Consultants
  Haemme nyt tiimiimme ratkaisumyynnin ammattilaista. Kivan myynnissä olet avainpelaaja yhtiön kasvustrategian toteuttamisessa.
 • Senior Full-Stack Developer
  We are looking for a motivated senior full-stack developer.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Lähetä vapaamuotoinen hakemus toimitusjohtajallemme Tomille tomi.tapper@kiva.fi.

Luemme kaikki hakemukset ja vastaamme jokaiselle hakijalle.