Rekrytering

Kiva är en arbetsplats som det är lätt att vara stolt över och dit det är roligt att komma på jobb. Vi arbetar proffsigt, men inte allvarligt. Hos oss arbetar toppförmågor inom branschen och unga löften. Om du vill utvecklas tillsammans med Finlands mest erfarna proffs eller du är ett av dem – sök till oss.

En mänsklig arbetsplats

Tack vare vår arbetsmodell får vi jobbet gjort under en normal arbetsdag utan övertid. När vi arbetar proffsigt, kan vi också gå från jobbet i tid. Vi vill att vår personal ska ha också annat liv än arbetet.

Blicka framåt

Vi anställer inte människor bara som resurs, utan bägge parter ska få ut något av arbetet. Arbetstagaren ska se en intressant arbetsbeskrivning och en utvecklingsstig som stöder den egna kompetensen för att arbetsgivaren ska få ett proffs som vill binda sig.

Vi hyr inte ut personal

Vi anställer inte människor för att flytta över dem till kunden permanent. Arbetet hos kunderna hör till jobbet, men var och en av våra konsulter har en viktig roll på kontoret. På så sätt kan vi dela med oss information och skapa en gemensam kultur.

Utbildning

Kiva utbildar varje vecka. Hos oss får du lära dig av dina kolleger och också själv utbilda andra. Vår faktureringsgrad för varje konsult är måttlig, vilket frigör åtminstone en dag i veckan för annat än kundarbete.

Trevliga arbetskamrater

Hos oss jobbar en brokig mångfald av bra typer, bland annat musiker, fotografer, uppfinnare och spelare.

Kiva-modellen

Vi arbetar enligt vår egen Kiva-modell, som erbjuder redskap för att lyckas i arbetet och tydliga ramar för arbetet. I övrigt får du självständigt välja de arbetssätt och processer som passar dig.

Lediga jobb

    Öppen ansökan

    Hittade du ingen lämplig plats? Skicka en fritt formulerad ansökan till vår.

    Vi läser alla ansökningar och svarar varje sökande.