Webinaari: Verkkokaupan myynti kasvuun

Kategoriat

Teknologia | Päivitetty 7.1.2022

Mika Hirvikorpi
Chief Technology Officer, PhD

Pilvipalvelut ja koneoppiminen markkinoinnin osana

Kivan tammikuun webinaarissa on tarjolla tietoa verkkokaupan myynnin kasvattamisesta hyödyntämällä pilvipalveluita ja koneoppimista. Vinkkejä meille tarjoilee Kivan teknologiajohtaja Mika Hirvikorpi, jolla on parinkymmenen vuoden monipuolinen kokemus sovelluskehityksessä, cloud-ympäristöjen rakentamisesta ja data-analytiikasta.

Webinaarissa keskitytään siihen millaisia uusia ratkaisuja pilvipalvelut ja koneoppiminen ovat tuoneet verkkokaupan markkinointiin ja myynnin kasvattamiseen.

Monet verkkokaupat ovat jo varsin pitkällä datan hyödyntämisessä ja sen avulla ne pystyvät pienentämään kustannuksia ja tavoittamaan asiakkaita paremmin. Tämä tietysti mahdollistaa esimerkiksi entistä kovemman hintakilpailun. Toisaalta se että tavoitetaan oikeat asiakkaat, mahdollistaa myös paremmat katteet. Näin markkinointi pystytään kohdentamaan niille ihmisille, joille hinta ei välttämättä ole se tärkein asia.

Keskiviikkona 12.1. klo 9-10

Webinaarissa saat vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä ovat pilvipalvelut ja koneoppiminen?
  • Miten verkkokaupan myyntiä voidaan ennustaa paremmin?
  • Miten markkinoinnin voi tehostaa keskittämällä uudelleenmainontaan?
  • Miten myyntiä voi kasvattaa suosituksilla monikanavaisesti?

Mika Hirvikorpi

Mika aloitti uransa tutkijana kehittämällä optimointi-algoritmeja erilaisten joustavissa tuotantojärjestelmissä esiintyvien ongelmien ratkaisemiseen. Tämän lisäksi hänellä on julkaisuja mm. 3D-grafiikasta. Tutkimuksesta hän siirtyi ohjelmistokehitykseen ja nyt hänellä on yli 15 vuoden kokemus alalta. Mika on toiminut mm. kehittäjänä, data scientistina ja pääarkkitehtina useissa eri yrityksissä, esimerkiksi Reaktor ja F-Secure. Toimialoista tutuiksi ovat tulleet esimerkiksi telekommunikaatio, finanssiala ja yritysten kyberturva.

Kivalla Mika aloitti vuonna 2021 teknologiajohtajana. Hänen tietämyksensä on syventänyt merkittävästi Kivan kykyjä pilvipohjaisissa ratkaisuissa, koneoppimisessa ja ohjelmistokehityksessä yleensä.

Jaa artikkeli: Kopioi linkki