Kiva on Google Marketing Platform Partner

Kategoriat

Uutiset | Päivitetty 17.3.2023

Björn Henriksén
Partner, Growth & Strategy Director

Google on nimennyt Kivan Marketing Platform Partneriksi. Sertifiointi saavutettiin analytiikan tuotealueelta. Partneruus on osoitus siitä, että Kiva on yksi harvoista yrityksistä, joka on valittu Googlen sisäpiiriin ja se tarjoaa asiakkailleen asiantuntemusta digitaalisen markkinoinnin kehittämiseksi ja tulosten aikaansaamiseksi.

Mistä Google Marketing Platform kumppanuus kertoo?

Kivalla on asiantuntemusta

Googlen seuloo kumppanit, joiden tulee täyttää tiukat vaatimukset. Voit luottaa kumppaniin, joka tuntee Googlen ratkaisut ja voi tarjota tarvitsemaasi asiantuntemusta.

Kivalla on joustavuutta

Google Marketing Platform Partner tarjoaa palveluita monipuolisesti ja eri tavoin riippuen yrityksesi tarpeista.

Kivalla on koko Googlen työkalupakki käytössä

Etsitpä sitten apuja strategiaan, median hallintaan, eri järjestelmien integrointiin, mittaukseen ja attribuutioon, on Google Marketing Platform Partnerilla tähän oikeat työkalut, laaja kokemus ja kattavat palvelut.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme?

Me Kivalla emme kerää sertifikaatteja vain huvin vuoksi. Haluamme kouluttautua ja kehittää tapoja tuottaa asiakkaillemme uusia tapoja varmistaa digitaalisen liiketoiminnan kasvun.

Tässä ajassa tarvitaan perehtyneisyyttä analytiikkaan ja tietosuojaan, sillä huolimattomuuteen ei ole varaa. Kiva osaa asiantuntevana ammattilaisena käyttää mittausjärjestelmiä ja tiedonkeruuta vastuullisesti sekä hyödyntää dataa markkinoinnissa.

Muuttuneet tietosuojakäytännöt voivat aiheuttaa haasteita tehokkaaseen digimarkkinointiin. Tuloksekas yritys tarvitsee dataa ja työkaluja menestyäkseen. Kivan analytiikan, hakukoneoptimoinnin, maksetun mainonnan ja markkinoinnin automaation ammattilaiset toimivat yhteistyössä teknologiatiimimme kanssa kehittäen uusia tapoja hyödyntää dataa mm. Big Querysta, CRM-järjestelmistä ja muista tietolähteistä.

Kiva on rakentanut ennustusmalleja ja teknologiatiimillämme on kehitteillä monia uusia ratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseksi.

Kivan strategia on yhdistää teknologia, markkinoinnin työkalut ja osaaminen. Me sitoudumme olemaan datan avulla kumppanina asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamisessa. Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja yhdessä löydämme uusia tapoja saada yhä parempia tuloksia.

×

Tilaa Kivan uutiskirje

Huomioita, näkökulmia ja tietoa digimarkkinoinnista ja analytiikasta.

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähde Kivan matkaan

Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten Kiva Google Marketing Platform Partnerina voi auttaa sinun yritystäsi.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Lue lisää tietosuojakäytännöstämme
Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa artikkeli: Kopioi linkki