Tervetuloa tiimiin Marika Kärnä

Kategoriat

Uutiset | Päivitetty 4.5.2021

Minna Laurila
CEO

Saimme vahvistusta konsulttien joukkoon kun Marika Kärnä aloitti Kivalla maaliskuussa. Marikan tausta löytyy kansainvälisestä verkkokaupasta. Olemme iloisia saadessamme Marikan joukkoomme.

Millainen tausta sinulla on ja mitä uutta tuot Kivalle?

Tein pitkään työtä suomalaisessa verkkokaupassa, jonka asiakkaat olivat pääosin Aasiassa. Pääsin osallistumaan verkkokaupan perustamiseen alusta lähtien ja olin mukana nostamassa sitä kasvuun. Uskon tämän auttavan minua ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita ja käytännön kipukohtia verkkokaupan myyntiä kasvatettaessa.

Kokemukseni on osoittanut, että digimarkkinoinnissa on tärkeää ottaa myös huomioon kulttuurierot. Verkkokaupat toimivat usein globaalisti ja kokemukseni suomalaisten tuotteiden markkinoinnista Aasian markkinoille opetti minulle paljon. Sisältömarkkinoinnin erot voivat olla suuria eri kulttuurien välillä ja niihin kannattaa kiinnittää huomiota. Analytiikan avulla on mahdollista muokata markkinointia huomioimaan paremmin kulttuurierot ja kuluttajakäyttäytyminen.

Mitä odotat Kivalta?

Haluan kehittyä digimarkkinoinnin ammattilaisena ja monipuolistaa osaamistani. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja myöhemmin olen kouluttautunut digimarkkinointiin ja eCommerceen. Odotan, että pääsen tekemään monipuolisesti erilaisia digimarkkinoinnin tehtäviä asiakkaiden kanssa.

Aiempi kokemukseni ja osaamiseni tuo toivottavasti myös Kivan tiimiin ja sen asiakkaille uusia ajatuksia. Kivan rento ja samalla tiukan ammattimainen ote asiakkaiden auttamiseksi on antanut positiivisen kuvan Kivasta.

Jaa artikkeli: Kopioi linkki