Wille Lönnström Kivan johtoryhmään

Kategoriat

Uutiset | Päivitetty 23.2.2021

Minna Laurila
CEO

Willellä on pitkä lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus web-analytiikasta ja monipuolisista konsultoinnin tehtävistä. Kivan johtoryhmässä hänellä on avainrooli konsultoinnin ohjaamisessa ja palveluiden kehittämisessä.

Haemme lähivuosina huomattavaa kasvua, jossa Willellä on keskeinen vastuu henkilöstömme ja palveluidemme ohjaamisessa. Wille on arvostettu kollega hänen datalähtöisen, mutta samalla ihmisläheisen ajattelutapansa ansiosta, joten talon sisäinen rekrytointi rooliin oli helppoa.

Vastuuttaminen ja henkilöstön kehittäminen kuuluu olennaisesti strategiaamme, josta Willen asiantutemuksen hyödyntäminen johtoryhmässä on hieno osoitus.

“Olen innoissani tästä uudesta haasteesta. Kivan johdossa kaivattiin osaamista, jota minulta löytyy takataskusta. Olemme kasvuvaiheessa, jossa tarvitaan selkeitä malleja, prosesseja jokapäiväisen asiakastyön helpottamiseksi. Parempi tiedonkulku taas mahdollistaa yhdessä ideoinnin – joka varmasti kääntyy asiakkaan parhaaksi”, Wille kommentoi.

Johtoryhmänimityksen ohessa teimme myös uusia Product Lead nimityksiä. Outi Aramo vastaa Kivalla analytiikan strategisesta kehityksestä, Mikko Pylkkänen hakukonemainonnasta, Sami Laakkonen hakukoneoptimoinnista ja Julius Jansson sosiaalisen median kehityksestä. Onnea myös uusille product lead nimityksille.

Kuka Wille Lönnström?

Willellä on yli 15 vuoden kokemus erilaisista konsultoinnin tehtävistä ja hän on toiminut analyytikkona ja digimarkkinoinnin asiantuntijana toimialamme alkumetreiltä alkaen.

Hän on ollut mukana usean suomalaisen pörssiyhtiön verkkoliiketoiminnan kehityksessä tyypillisesti vastaten vaativien analytiikkahankkeiden toteuttamisesta. Kivalla Wille on toiminut Senior konsulttina Googlen Marketing Platform tuoteperheen analytiikka-, konversio- ja Tag Management -työkalujen parissa.