Kiva CSS tehostaa verkkokaupan markkinointia

Haluatko tehostaa verkkokaupan markkinointia? Olemme kehittäneet Google Shoppingin rinnalle Kiva CSS -palvelun, joka parantaa verkkokauppasi mainontaa, tuo säästöä, suojaa brändisi ja tarjoaa turvallisen kotimaisen Google Comparison Shopping Service -kumppanin.

Kiva CSS -verkkosivut löytyvät osoitteesta: kivashopping.com

Mikä on CSS?

Google Shopping -mainontaa ei tarvitse tehdä pelkästään Googlen omien työkalujen kautta, myös hyväksytyt kolmannet osapuolet voivat välittää mainoksia*.

Välittäjistä käytetään nimitystä CSS (Comparison Shopping Service). Google valvoo mainoksia, joten niiden käyttäminen on turvallista. Etuna on mm. säästö Googlen komissiossa ja verkkokaupan markkinoinnin tehon kasvu.

* Euroopan komission kilpailuviranomaisen päätös.

kiva-css-image

Katso webinaari

Webinaari: Näin kasvatat Google Shopping -näkyvyyttä Kiva CSS:n avulla

Kivan asiantuntijat
23.11.2022

Miksi Kiva CSS?

Klikkihinnan alennus jopa 20%
Lisäät ROI:ta ja pienennät mainonnan kuluja
Lisäät impressioita ja mainosten tehoa
Kasvatat näkyvyyttä
Kasvatat markkinaosuuttasi niihin kilpailijoihin nähden, jotka eivät käytä Kiva CSS-palvelua
Ulkopuolisen välittäjän käyttö on turvallista, sillä Google valvoo välittäjiä ja mainokset välitetään Googlen järjestelmällä.
kiva-logo

Mainoksien välittäjänä Kiva

Mediabudjetti 10 000 euroa kuukaudessa
Hinta 0,80 € / klikki
Saat mediabudjetilla 10 000 klikkiä

Maksat 10 000 euroa klikeistä ja vältät Googlen komission. Kokonaisbudjettiin kannattaa laskea Kiva CSS kuukausimaksu 99 € / kk.

google-logo

Mainoksien välittäjänä Google

Mediabudjetti 10 000 euroa kuukaudessa
Hinta 1 € / klikki
Saat mediabudjetilla 8 000 klikkiä

Maksat 8 000 euroa klikeistä ja 2000 € Googlen komissiota.

Mitä Kiva CSS maksaa?

Kiva CSS toimii kuukausiveloitteisesti. Maksat 99 € / kk (+alv 24%) luottokortilla. Kiva CSS:n asennustyöt ovat maksuttomia. Se maksaa itsensä nopeasti takaisin sillä saat enemmän näkyvyyttä mainoksillesi.

Menestys­tekijät

Ihmisen ja
teknologian liitto
Menestys digitaalisessa liiketoiminnassa vaatii ihmisnäkemystä, teknologiaa ja dataa. Ilman näitä kolmea komponenttia menestys jää puolitiehen. Kutsumme tätä lähestymistapaa ihmisen ja teknologian liitoksi.
Yhteistyö ja
läpinäkyvyys
Emme usko monimutkaisiin prosesseihin ja byrokratiaan. Sen sijaan uskomme, että yhteistyö ja läpinäkyvyys ovat avain asiakkaidemme menestykseen. Me työskentelemme yhdessä. Me voitamme yhdessä.
Laatu ja
asiakaskokemus
Voittamiseen tähtäävän strategian ja kulttuurin rakentaminen vaatii konsulttitoimistossa samaa filosofiaa kuin urheilujoukkueessa: Tarvitsemme parhaat pelaajat – mutta ennenkaikkea tiimipelaajat, jotka tähtäävät voittoon joukkueena.

Avainluvut

9M€
Liikevaihto
98%
Liikevaihdon kasvu (3 v.)
+50
Asiakasta
+30
Konsulttia