Hakusanamainonta

Hakusanamainonta Googlessa ja Bingissä on usein tehokkain tapa hankkia potentiaalisia asiakkaita verkossa

Hakusanamainonta on tehokasta, koska sillä vastataan jo olemassa olevaan tarpeeseen.

Hakusanamainonnan teho perustuu siihen, että sillä vastataan jo olemassa olevaan tarpeeseen hakukoneissa. Esimerkiksi jos käyttäjä hakee Google.fi:ssä tai Bing.fi:ssä termillä “nopea CRM järjestelmä yritykselle”, kannattaa CRM-järjestelmiä tarjoavan it-yrityksen näkyä hakutulosten mainospaikoilla, koska kyseessä on todennäköisesti erittäin potentiaalinen asiakas, joka hakee ratkaisua ongelmaansa.

Google Ads on ylivoimaisesti käytetyin hakusanamainonnan järjestelmä, mutta Microsoft Ads (Bing) kasvattaa tasaisesti markkinaosuuttaan. Bing mainonta on edullisempaa klikkihinnaltaan ja tuo usein suhteessa parempia tuloksia, kuin Google mainonta, vaikka volyymi onkin vain murto-osa Googlen volyymista.

Parhaina mainospaikkoina Googlen ja Bingin hakutulossivuilla pidetään kolmea ensimmäistä paikkaa, jotka sijaitsevat hakutuloksien yläreunassa ennen maksuttomia hakutuloksia.

Vaikuttaa siis helpolta? Todellisuudessa Googlen ja Bingin hakusivulla näkyvät mainokset ovat vain jäävuoren huippu, pieni mutta näkyvä osa monimutkaisia mainonnanhallintajärjestelmiä. Jotta saavuttaa tuloksia hakusanamainonnalla täytyy tietää mitä tekee ja miten sen tekee.

hakusanamainonta optimointi

Miten me teemme hakusanamainontaa Kivalla?


Kivalla hakusanamainonnan strategia johdetaan aina asiakkaan liiketoimintatavoitteista ja loppuasiakkaan tarpeista. Meillä hakukonemainonta on osa kokonaisvaltaista asiakaspolun digimainontaa.

Hyödynnämme dataa, teknologiaa, automaatiota ja koneoppimista hakusanamainonnan tuloksellisuuden kehittämisessä. Kaivamme dataa pintaa syvemmältä ja kehitämme mainontaa sen pohjalta.

Kehitämme mainontaa jatkuvasti laadukkaalla avainsanatutkimuksella, tehokkailla mainoksilla ja laskeutumissivuilla sekä edistyneillä bidausstrategioilla.

Testaamme aktiivisesti kaikkia tärkeitä hakusanamainonnan osa-alueita kohdennuksista, budjeteista, bidausstraegioista, mainoksista aina laskeutumissivuihin asti.

Raportoimme liiketoiminnan kannalta olennaisia hakusanamainonnan tuloksia ja annamme suosituksia mainonnan kehittämiseksi.

Asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet ovat siis kaiken tekemisen ytimessä.

analytiikka työkalut

Miksi valita Kiva hakusanamainonnan kumppaniksi?


  1. Me ymmärrämme liiketoimintaa. Hakusanamainonta on vain yksi väline kasvattaa tuloksia. Meillä liiketoimintalähtöisyys, suunnitelmallisuus ja proaktiivisuus ovat yhteistyön kulmakiviä.
  2. Asiakkuudenhoitomallimme varmistaa asiakkaan digitaalisen liiketoiminnan suunnitelmallisen kehityksen. Periaatteenamme on tinkimätön laatu yhdistettynä ylivertaiseen asiakaskokemukseen.
  3. Meillä on kokemusta laajasti eri toimialoilta, mutta erityisesti energia-, it- ja rahoitus- ja vakuutus alan yrityksistä. Asiakkaamme ovat pääosin suuryrityksiä ja keskisuuria yrityksiä.
  4. Kivan teknologiatiimi kehittää digimarkkinoinnille jatkuvasti uusia dataa, automaatiota ja koneoppimista hyödyntäviä teknologioita, jotka auttavat lisäämään digimarkkinoinnin tuloksellisuutta.
  5. Olemme Google Partner Premium -kumppani ja kaikki meidän konsulttimme ovat laajasti Google-sertifioituja. Otamme aktiivisesti osaa uusiin Google beta -ohjelmiin, kilpailuedun ja parempien tulosten saavuttamiseksi.
analytiikka työkalut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Lue lisää tietosuojakäytännöstämme
Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.