Kiva tiimi

Kivassa työskentelee parikymmentä verkkoliiketoiminnan ja digimarkkinoinnin asiantuntijaa. Toimialan pioneereja, analyytikkoja, digimarkkinoinnin spesialisteja ja strategiakonsultteja. Työskentelemme suoraan asiakkaidemme kanssa lyömättömällä Kiva-mallilla, henkilöstä riippumatta. Tutustu tiimiimme alta tai kysy lisää mallistamme.

Björn Henriksen

Head of Digital Marketing

Björn on rento ja maanläheinen dataohjatun verkkomarkkinoinnin rautainen ammattilainen vahvalla analytiikkataustalla. Hänellä on kokemusta isojen yritysten verkkoliiketoiminnan kehittämisestä sekä digimarkkinoinnin ja asiakasprojektien johtamisesta. Björn on kiistaton suurten SEM-tilien kuningas.

Eveliina Paunonen

Consultant

Oli työ­tehtävä mikä tahansa, Eveliina hoitaa sen aina ammatti­taidolla, tehokkaasti ja huolellisesti. Hän voittaa asiakkaiden luottamuksen nopeasti, sillä hän on hyvä organisoija, kuuntelija ja hänen asiakas­palvelu on maailman­luokkaa. Tyytyväinen asiakas on Evelle sydämenasia.

Henna Purmonen

Senior Consultant

Henna on markkinointi­maagikko, joka taikoo yli 15 vuoden digi­markkinointikokemuksellaan ongelmista ratkaisuja. Hänellä on erinomaiset taidot vääntää yksinkertaisen kauniita rautalanka-origameja moni­mutkaisista bisnes­ongelmista niin, että kaikki ymmärtävät miksi ja miten asioita tehdään.

Janne Ikola

Head of Content and Strategy

Janne on toiminut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehitystehtävissä jo 20 vuoden ajan. Hänellä on ammattimainen ja ennakkoluuloton tapa tarkastella asioita. Janne on aktiivinen aamuvirkku, joka viihtyy vapaa-ajallaan urheilun parissa.

Jenny Lohiniva

Content Marketing Producer

Jenny on kansainvälistä kokemusta omaava nokkela kirjoittaja, joka tuottaa sisällöt aiheesta kuin aiheesta. Hän piristää asiakkaiden ja työkavereiden päivää aurinkoisella olemuksellaan.

Juhani Wallenius

CEO

Lempeä toimarimme Juhani on yksi maamme kokeneimpia datapohjaisen liiketoiminnan kehittäjiä. Hänellä on vaikuttava 20 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja analytiikasta. Fun fact: Juhani on yksi maailman ensimmäisistä Google Ads -sertifioiduista ihmisistä!

Kati Mäkinen

Financial Coordinator

Kati on loistava organisoija. Kun jotain tarvitaan, Katin toimesta kaikki hoituu aina ammattimaisesti ja ajallaan. Hän huolehtii hienosti niin firman laskutuksesta kuin henkilöstön hyvinvoinnista.

Maija Etokari

Digital Marketing Consultant

Maija on kuin itse rauhallisuus, jolla on pitkä ja moni­puolinen kokemus digi­markkinoinnista ja viestinnästä. Erityisen vahva osaaminen hänellä on hakukone­optimoinnissa, haku­sana­mainonnassa sekä sisältö­markkinoinnissa.

Maria Winberg

Consultant

Maria on ihmislähtöinen ja suurisydäminen somespesialistimme, joka toteuttaa asiakkaillemme maksettua mainontaa, analytiikkaa ja totta kai sitä somea. Och samma på svenska.

Henri Rantanen

Senior Measurement Consultant

Henri on konttorimme nippeli­nappeli­osaston tieto­sana­kirja. Häntä voisi pitää bio­robottina, joka muuntaa kofeiinin koodiksi ja analytiikka­himmeleiksi. Järjestelmässä tyyppi­vika, joka saa yksilön laukomaan puu­jalka­vitsejä jatkuvalla syötöllä. Saattaa SEO:ta ajoittain.

Sami Laakkonen

Senior Consultant

SEO-Samin lempinimi ei ole tuulesta temmattu, sillä tältä pitkän linjan konkarilta sujuu niin verkko­liike­toiminnan kehittäminen, analytiikka kuin ohjelmointikin. Hyvän­tuulinen Sami on tekevä tyyppi myös vapaa-ajalla, sillä hän on innokas talon­rakentaja ja kotiteatteri­harrastaja.

Sami Nuutinen

Digital Marketing Consultant

Sami tuo laajalla palvelin­tekno­logioiden ja digi­markkinoinnin kokemuksellaan sekä rehdillä olemuksellaan loistavan lisäyksen Kivan konsultti­kentälliseen. Into­himoisena penkki­urheilijana tunnetun Samin sydän on erityisen liekeissä, jos nurmea kuluttaa Real Madrid.

Tommi Paasiaho

Consultant

Tommi on haku­kone­markkinointiin ja analytiikkaan erikoistunut digi­mainonnan moni­osaaja. Hän tykkää aidosta tekemisen meiningistä ja haluaa kehittää asiakkaan liike­toimintaa data­pohjaisesti. Kaupallinen näkemys ja vahva kokeilu­kulttuuri ovat läsnä projektissa kuin projektissa.

Tuomas Jalkanen

Vice President

Tuomas on urheilu­taustan omaava myynnin Spartacus, joka varmistaa, että tiimi pelaa samaan maaliin ja kaikki tietävät peli­paikkansa. Hän uskaltaa haastaa niin asiakkaita kuin Kivalaisia parempiin suorituksiin.

Wille Lönnström

Senior Consultant

Wille on raudanluja ammattilainen, jonka apuun ovat jo vuosia voineet luottaa niin asiakkaat kuin kollegatkin. Metallialalla hän vastaa huutoon, kun kutsutaan Wilhelm Wahlroosia.

Haluatko liittyä tiimiimme?

Haemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita kasvavaan tiimiimme.
Jos haluat kehittyä Suomen kokeneimpien osaajien kanssa tai olet sellainen, hae meille.