Haluamme, että henkilöstömme menestyy ammatillisesti ja henkilökohtaisesti

Missiomme on tinkimätön laatu yhdistettynä ylivertaiseen asiakaskokemukseen. Saavuttaaksemme missiomme tarvitsemme mahtavia henkilöitä mutta ennen kaikkea tarvitsemme mahtavia tiimipelaajia. Kulttuurimme on kannustava, yhteistyölähtöinen ja lämmin. Liity siis joukkoomme omana itsenäsi.

Missiomme

Tinkimätön laatu yhdistettynä ylivertaiseen asiakaskokemukseen

Missiomme on helppo allekirjoittaa, mutta sen saavuttaminen käytännössä vaatii kaikilta ponnistuksia. Ylivertainen asiakaskokemus ja tinkimätön laatu on paljon muutakin kuin alan parhaat konsultit ja proaktiivinen palvelu.

Tarvitsemme yhdistelmän taitoa, tiimityötä ja kommunikaatiota. Tarvitsemme valmiuden tehdä asioita eri tavalla, rakentaa oma tapamme varmistaa menestys. Koko kulttuurimme rakentuu tämän ajatuksen ympärille.


Visiomme

Työntekijöiden ja huippuosaajien omistama kansainvälinen kasvuyhtiö

Visiomme kertoo siitä, millaisen yrityksen haluamme rakentaa Kivasta. Visio johtaa meitä, ja muistuttaa meitä oikeasta suunnasta.

Jokaisella työntekijällä on yhtäläiset mahdollisuudet tulla partneriksi Kivalla. Me etsimme ihmisiä, jotka myötävaikuttavat missioomme, visiomme, arvoihimme ja kulttuurimme.

Kansainvälisyys tarkoittaa meille monimuotoisuutta. Kun taitomme ja taustamme ovat erilaisia, me opimme toisiltamme ja voimme myös tarjota työntekijöillemme laajemmat uramahdollisuudet.

Kasvu on palkinto siitä, että asioita tehdään oikein. Kasvua ei voi pakottaa. Mutta kun kasvua tapahtuu, se mahdollistaa meille kattavat edut, partneriohjelmamme houkuttelevuuden, suojatun työsuhteen sekä laajat uramahdollisuudet. Siksi haluamme jatkaa kasvuamme.

Arvomme

Kunnioitus, ylpeys ja uteliaisuus

Kunnioitus on lähtökohta luottamukselle. Kunnioitus varmistaa sen, että meillä on rohkeutta toimia oikein.

Kunnioitamme kollegoitamme, asiakkaitamme, ja työtämme. Kun toiminnan lähtökohtana on kunnioitus, se luo menestystä tukevan ilmapiirin tiimi- ja asiakastyölle.

Ylpeyttä saa tuntea, kun saavutamme tavoitteemme ja menestymme asiakkaidemme kanssa. Ylpeys ei kuitenkaan tarkoita ylimielisyyttä tai turhamaisuutta.

Jos haluamme olla ylpeitä itsestämme, meidän tulee olla ylpeitä myös kollegoistamme, asiakkaistamme ja tiimiläisistämme. Ylpeys kulkee aina käsi kädessä nöyryyden kanssa. Vain näin me pääsemme kohti missiotamme tinkimättömästä laadusta ja ylivertaisesta asiakaskokemuksesta.

Uteliaisuus on henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen avain. Meidän tulee haastaa itsemme ja asiakkaamme löytääksemme uusia toimintatapoja ja haastaaksemme status quon. Ilman uteliaisuutta on mahdotonta pysyä jatkuvasti kehittyvän digitaalisen liiketoiminnan eturintamassa.

Menestys­tekijät

Ihmisen ja
teknologian liitto
Menestys digitaalisessa liiketoiminnassa vaatii ihmisnäkemystä, teknologiaa ja dataa. Ilman näitä kolmea komponenttia menestys jää puolitiehen. Kutsumme tätä lähestymistapaa ihmisen ja teknologian liitoksi.
Yhteistyö ja
läpinäkyvyys
Emme usko monimutkaisiin prosesseihin ja byrokratiaan. Sen sijaan uskomme, että yhteistyö ja läpinäkyvyys ovat avain asiakkaidemme menestykseen. Me työskentelemme yhdessä. Me voitamme yhdessä.
Laatu ja
asiakaskokemus
Voittamiseen tähtäävän strategian ja kulttuurin rakentaminen vaatii konsulttitoimistossa samaa filosofiaa kuin urheilujoukkueessa: Tarvitsemme parhaat pelaajat – mutta ennenkaikkea tiimipelaajat, jotka tähtäävät voittoon joukkueena.

Avainluvut

9M€
Liikevaihto
98%
Liikevaihdon kasvu (3 v.)
+50
Asiakasta
+30
Konsulttia