Tervetuloa Kivalle Perttu Katainen

Kategoriat

Uutiset | Päivitetty 21.6.2022

Tomi Tapper
Chief Executive Officer

Perttu Katainen aloitti Kivalla huhtikuussa Senior Software Developerina ja hän vahvistaa yrityksemme teknologiaosaamista. Pertun osaaminen ja kokemus lisää haasteellisten ratkaisujen tarjoamista asiakkaiden digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseksi. 

Pertulla on pitkä kokemus erilaisista teknologia-alustoista, mikä auttaa asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisessä ja ongelmanratkaisussa.

Kerro mikä sinua innostaa työssäsi

Parhaat kiksit saan, kun tunnen onnistuvani ja asiat sujuvat suunnitelman mukaan aikataulussa. Kun asiat suunnitellaan hyvin ja kaikki viestivät avoimesti, on tekeminen helppoa.

Tekemisessä tarvitaan myös yhteistyötä ja omiin siiloihin piiloutuminen ei ole koskaan koskaan hyvästä. Tuntuu myös hienolta päästä tapaamaan tiimin jäseniä ihan livenä pitkän etätyöskentelyn jälkeen. Myös devaaja voi nauttia yhdessä tekemisestä ja työkavereiden kanssa sparrailusta ja toistensa haastamisesta.

Millaisia odotuksia sinulla on työskentelystä Kivalla?

Kiva on ainutlaatuinen yritys, sillä täällä tehdään asioita monipuolisesti. Aiempi kokemukseni on ollut pääosin teknologian parissa, missä asioita on tehty teknologia edellä. Olen harrastusmielessä ollut kiinnostunut koneoppimisesta ja data-analytiikasta ja nyt pääsen toteuttamaan niitä käytännön tasolla yhdessä asiakkaiden kanssa. On mielenkiintoista nähdä millaisia mahdollisuuksia ne tarjoavat asiakkaan liiketoiminnan kasvattamiseksi.

Kivalla on huippuosaajia niin digimarkkinoinnissa kuin teknologiassa. Odotankin, että pääsen vaihtamaan ajatuksia ja osaamista muiden Kivan ammattilaisten kanssa. Ja samalla antamaan oman panokseni onnistumisessa. Kivalla palikat oikeassa asennossa ja uskon sen markkinointi-, data- ja teknologiaosaamisen tuovan asiakkaille sellaista lisäarvoa, mitä muut toimijat eivät pysty tarjoamaan.

Odotan myös pääseväni mukaan tekemään mielenkiintoista työtä asiakkaiden kanssa, missä aidosti päästään kehittämään liiketoimintaa.

Mikä tuo sinulle vastapainoa työhön?

Työpäivät teknologiahaasteiden parissa vaativat jotain muuta vapaa-ajalle ja aivoille pitää antaa mahdollisuus levätä. Itse saan vastapainoa musiikista. Olen rakentanut kotiini oman pienen studion, missä voin soittaa ja tuottaa omaa musiikkia. 

Toinen intohimoni on pitkänmatkanjuoksu, missä tavoitteenani jollain aikataululla on suorittaa ultramatka. Juoksemisessa aivot lepäävät ja keskityt vain hengittämiseen ja tekniikkaan. Myös trail-juokseminen luonnossa ja metsäpoluilla tuo hyvää vastapainoa työhön. 

Minulla löytyy kotoa löytyy myös kaksi vilkasta venäjänsinistä kissaa.

Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi Kivan kanssa?

Perttu ja Kivan tiimi auttavat sinua mielellään.

Jaa artikkeli: Kopioi linkki