Björn Henriksen Kivan johtoryhmään

Kategoriat

Uutiset | Päivitetty 19.3.2021

Minna Laurila
CEO

Kivalla yhtiön perustamisesta lähtien työskennellyt Björn Henriksen on nimetty Kivan johtoryhmään 1.3.2021 alkaen.

Björnillä on yli viidentoista vuoden kokemus suurten organisaatioiden digitaalisen markkinoinnin kehittämistä, toteutuksesta sekä analytiikan hyödyntämisestä.

Björnin johdolla asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden ymmärrystä voidaan tuoda entistä syvemmin osaksi Kivan strategiaa ja kehitystä. Kivan toiminnassa johtoryhmän rooli on mahdollistaa niin yhtiön, yksilöiden kuin tiimien kehitys, jotta asiakkaita voidaan palvella entistäkin paremmin.

“Olen innoissani tästä uudesta haasteesta ja koen, että kokemuksestani asiakkaiden digiliiketoiminnan käytännön suunnittelusta ja tekemisestä on iso apu johtoryhmätyössä”, Björn kommentoi.

“Björn on poikkeuksellinen kyky, ja hän tulee olemaan avainroolissa Kivan tulevaisuuden kehityksessä ja strategiatyössä. Emme olisi voineet löytää mistään sopivampaa tai kokeneempaa henkilöä johtoryhmään”, Kivan toimitusjohtaja Minna Laurila toteaa.

Björn on tehnyt lähes kymmenen vuotta yhteistyötä Suomen suurimpien pörssiyhtiöiden kanssa digimarkkinoinnissa. Yhteistyön onnistumiseen vaaditaan asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämistä, pitkäjänteistä suunnittelua ja aitoa kiinnostusta digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen.

“Se, että näet oman tekemisen tulokset ja vaikutukset asiakkaan bisnekseen”, on Björnin mielestä parasta hänen työssään.
Björn jatkaa johtoryhmätyöskentelyn ohella Kivan myynti- ja asiantuntijatehtävissä Kivan avainasiakkuuksissa hänen omasta toiveestaan.